Sponsorer

 

 

BEIERSDORF A/S – tak til firmaet Beiersdorf A/S for malertape.

Sponsorer & Presseomtale

 

n skrev…

BRCC til åbenthus arrangement på teknisk museum d.07.04.2010. BRCC havde en rigtig hyggelig aften på Teknisk Museum i Helsingør. RC-House, RC-netshop og Rclassic cars havde taget et bredt udvalg af biler til demonstrationen. Museumsinspektør Marie Ørstedholm blev så begejstret for arrangementet, at det blev aftalt på stedet, at vi i efterårsferien skal forsøge at afholde et en dags løbsarrangement.

BRCC open Grandprix søndag d.13.12.2009. Med lidt over 20 startende deltagere, havde vi en rigtig god juleafslutning søndag d.13.12.2009, med dampende julehygge og æbleskiver. Det var næsten som i gamle dage. Vinderne i de forskellige klasser, classic, superstock og modified ses nedenfor.

BRCC open Grandprix Søndag d. 14.12.2008. Med 29 startende deltagere, deriblandt nogle af de bedste kørere i DK, må vi sige at det er en af de mest possitive oplevelser vi har oplevet i klubben gennem længere tid. BRCC er på vej tilbage. Der blev kørt på en væsentlig større bane end vi plejer at køre på, da vi havde lånt ekstra tæpper i Holbæk. Tak for det. Der blev kørt seriøst ræs, selvom løbet var planlagt som en gang hyggelig juleafslutning. Vi kørte i 4 klasser, Modified, Super Stock, Classic og GT. Vinderne i modified blev: 1. Danni Eyde, 2. Martin Dyrlund, 3. Mike Gosvig. I Classic var det Johnny Lyng på 1. pladsen, 2. Peter Seyfart og 3. “Far” Karsten Hviid. I GT løb Martin Ring med 1. pladsen, 2. Dennis Hassing og 3. Johnny Lyng. I klassen med flest tilmeldte 15 stk. nemlig Super Stock, blev det Nikolaj Nielsen der tog sig af første pladsen. 2. blev Steven Olsen og på 3. pladsen landede Michael Johnsen, selvom han blev stærkt generet og blændet af den forhenværende formands flash, som meget præcist blev plantet lige midt i sylten, midt mellem ørene uden at ramme næsen, i et alt afgørende øjeblik. Men som far altid har sagt, “Det er ikke nemt at være popstjerne”. Vi vil også gerne sige tak til servicepersonalet Søren Andersens forældre, som passede kiosken. God jul og godt nytår til alle.